•  
  •  
  •  

 

 

Календар

 

Контакти

 

 

Доброволчество

Стаята за спортни занимания е новата придобивка на  ОУ „Васил Левски” –с. Видраре. Учители, родители и ученици заедно залепиха тапетите, поставиха ламинирания паркет   и подредиха малкия фитнес салон.

 

Крос-тренажор, гребен тренажор, бягаща пътека , баскетболни кошове, боксови круши, дартс и други забавни спортни игри ще укрепват здравето на целия училищен състав, ще бъдат мотив за по-добра учебна дисциплина  и стимул за по-добри учебни резултати на децата. Това е стаята, в която агресията ще се превръща в спортен хъс и ще се изгражда спортсменски дух у подрастващите.
Специална благодарност изказваме на  дарителката на средствата , с които се закупиха фитнес уредите, Лиляна Максимова Лазарова от с. Видраре – бивша ученичка от училището.

 

Похвална е сръчността и майсторството на родителите Борислав Петров и Пенчо Василев от с. Равнище,  и  Мариян Вутьов от Видраре, които за няколко часа поставиха  паркета в салона. Това е тяхната безвъзмездна помощ за училището, която днес ценим повече от всякога. Както е казал поетът, един помага с парите, друг  - с ума, трети – с труда. Или  всеки според възможностите си  и не на последно място – според желани-ето си. 

 

Дай, боже, на всяко училище такива дарители и родители!

 

Б.Николова- учител