•  
  •  
  •  

 

 

Календар

 

Контакти

 

 

Благодарим ви!

Представители на  ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ„ЛЕВ ИНС” ,

 

Велик Магистериален Приорат на България- Орден на Рицарите Тамплиери от Йерусалим , Командерия на София и Сдружение "Български иновационен център" посетиха днес ОУ” Васил Левски” с. Видраре и зарадваха децата  с подаръци- лакомства , хранителни продукти , тетрадки и топки.

 

Изказваме нашата сърдечна благодарност за направеното дарение и  за превръщането на Великден в по-добър празник за социално слабите деца и децата в риск.  

 

На този Великден Вие  донесохте надежда и вяра в човешката любов и милосърдие.  Както Христос е възкръснал в този свят ден и е продължил святото си дело, така  да не прекъсва светлината в душите ви. Делата ви да бъдат низ от безкрайна скъпоценна броеница от добродетели. Дарявайте по камъче от нея на нуждаещите се.

 

Бъдете все така  искрени  и с чисти помисли в сърцето и в душата – само така ще Ви озари божията благодат и ще ви  покаже пътя към нови  добри дела.” 

Благодарим Ви!Специални благодарности на нашият основен спонсор Фондация "Назарянско милосърдно служение" , които осигуряват храна, дрехи, обувки и много други подаръци за учениците.

 

Благодарности за подкрепата и сътрудничеството на 
Фондация "Съвременност" гр. Ботевград  за отличното партньорство в работата по проекти;
На Посолството на Федерална република Германия - за подаръците , които получиха децата и за подкрепата им към училището;
Благодарности за г-жа Лиляна Лазарова- бивша ученичка на училището, която дари фитнес уреди .