•  
  •  
  •  

 

 

Календар

 

Контакти

 

 

Образователна и възпитателна екскурзия с учениците на ОУ „Васил Левски“, с. Видраре до Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, гр. София.

Учениците от Видраре получиха специална покана да бъдат гости на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, гр. София от неговия ректор проф. д-р инж. Ивайло Копрев. Целта на поканата бе да се запознаят и разгледат музейните експозиции на университета и да бъдат връчени грамоти на участвалите в конкурса за рисунка на тема „Аз обичам МГУ“. Група ученици от училището с подкрепата и помощта на г-жа Калинка Трифонова изпратиха свои рисунки в организирания от университета конкурс по повод неговата 70 годишнина и бяха отличени. Под ръководството учителите В. Стефанов, Д. Иванов и К. Трифонова, както и образователният медиатор М. Павлова, учениците бяха разведени и разгледаха изключително богатите колекции на музеите „Уникални кристали“ и „Геология и палеонтология“. След това лично г–н Копрев награди авторите на отличените рисунки с грамоти и подари сувенири на всички ученици.

Специални благодарности от ОУ „Васил Левски“, с. Видраре за топлото посрещане и предоставената ни възможност да бъдем гости на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, гр. София.